Presentem el nou grup Connecta Jove

El passat dimats 25 d’octubre va tindre lloc la primera sesió del “Connecta jove” 2016-17 a la NAU JOVE. Al voltant de les cinc de la vesprada varen començar a arribar els primers participants els quals feren un grup de 40 joves.

Després de la presentació del projecte per part de l’equip de coordinació, el joves del Connectajove d’altres anys (Connecta2) van contar les seues experiencies, reflexions i van animar que foren actius i participatius.

Per a concloure la presentació es van passar uns quants videos i  fotografies, on es mostraven les activitats, les trobades i els viatges realitzats per els joves del Connectajove.

Després es van realitzar dinàmiques de presentació, jocs i es va concloure amb un mural per aportar les seues expectatives. Seguidament, els joves van passar al lloc del ‘photo-call’ i amb les disfresses que els vam facilitar, es van fer fotos i videos per a recordar aquesta primera trobada.

Finalment i abans de que els joves s’en anaren, es varen repartir els fulls d’informació per als pares, el full d’inscripció oficial i l’agenda escolar 2016-17. ( proposta-de-planificacio-conecta-jove-2016-17)

El projecte CONNECTAJOVE està coordinat per la Fundació Esplai, Red Conecta i financiada per Microsoft i el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat i preten incrementar les possibilitats d’empleabilitat ja que acrediten les competències digitals dels joves.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s